i d'on surt en gernat?

del cap del gerard i del cul del bernat 

 

L'any 2005 vam fundar conjuntament amb la Yolanda Soriano una companyia d'espectacles familiars anomenada QUASiPUNT i d'allà també va nèixer el personatge del Bernat. Un nen alegre, inquiet i desmanegat. Un xic més tard va ressorgir el meu interès per explicar contes d'una manera divertida i propera.

 

El 2010 em vaig decidir a anar sol solet amb la meva maleta amunt i avall. I com que no feia ben bé de Bernat ni tampoc de Gerard va aparèixer en Gernat, amb esperit aventurer i entremaliat. 

 

Des d'aleshores en Gernat no ha parat d'anar amb les seves històries per diferents indrets fent volar la imaginació dels culs més inquiets!

alguns llocs on he  actuat...
Escoles

 

​Els contes d'animalades ha viatjat per l'Escola Lluçanès (Prats de LLuçanès) i també a l'Escola Montserrat (Barcelona). Els 5 contes dels 5 continents van passar per l'Escola Sagrada Família (Barcelona). 

La Reina dels Colors un dia es va presentar a l'Escola Bressol la Pitota (Prats de LLuçanès) i també va fer danses i cançons amb els infants de l'Escola Bressol el Cargol (Barcelona) i de l'Escola Bressol Albí (Barcelona).

 

Biblioteques

 

​Els contes de Reis, caganers i tions van deixar petjada per la Biblioteca Sant Pere Almató (Sant Feliu Sasserra), la Biblioteca Municipal Sant Jordi (Prats de LLuçanès), la Biblioteca Bac de Roda (Roda de Ter) o la Biblioteca d'Artès. Els 5 contes dels 5 continents han rodat per quasi totes les biblioteques d'Osona (Torelló, Tona, Taradell, Vic, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló) i algunes també del Vallès Occidental (Sabadell, Rubí, Ripollet, Sant Quirze del Vallès). Els contes de bruixes i bruixots han passat per Centelles i alguna biblioteca del Vallès Occidental. I les històries de ratolins han passat per Manlleu, Sabadell entre d'altres.

 

Festes populars, festes majors, fires i Diades

 

​Els contes de bruixes i bruixots han fet encanteris pel Cau de Bruixes de Centelles i per la Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra.

Un cavaller, una princesa i un drac. Sant Jordi? Han estat presents el 23 d'abril a Santa Eulàlia de Puig-oriol i a Sant Feliu Sasserra.

En Marrameu i la Castanyera van passar un dia de tardor pel Museu de la Colònia Vidal i per Vilada. Els contes d'animalades d'en Gernat van aprèixer un agost per la Festa Major de Borredà i també pel Pont de Suert.

 

I seguim!